Maanteeamet tunnustas liiklusohutuse ja -hariduse edendajaid
Filed under: Uncategorized

MAANTEEAMET TUNNUSTAS LIIKLUSOHUTUSE JA -HARIDUSE EDENDAJAID

Maanteamet tunnustab igal aastal aastal liiklusohutuse ja -hariduse edendajaid ning annab välja liiklusohutuse auhindu. Liiklusohutuse auhinna eesmärk on väärtustada ning avaldada tänu isikutele ja organisatsioonidele, kes oma tööalase või ühiskondliku tegevusega on enda asutuses või paikkonnas silma paistnud liiklushariduse korraldamise ja liiklusohutuse edendamisega. Sel aastal toimus Maanteeameti liiklusohutuse valdkonna tänuüritus ja auhindade üleandmine Kuremaa lossis Jõgevamaal.

Kohtla-Järve Lasteaia Lepatriinu õpetajad Ülle Sala ja Asta Erik pälvisid liiklusohutuse õpetaja auhinna „Parim õpetaja Ida regioonis 2019”.

Õnnitleme!

admin @ 7:53 e.l.

Sorry, the comment form is closed at this time.